Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Ayrıca, yangın merdiveni kapıları, yangın merdivenlerinin giriş ve çıkışlarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıkışı ve ivedi tahliye planlarının uygulanması yürekin zaruri olan standartlara onat olarak imal edilmelidir. Bu hatda, yangın merdiveni bapsı imalatı ve yangın ekipmanları için henüz lüks vukuf edinebilirsiniz.

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili gestalt anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya sağlıklı birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin katkısızlıklı çkızılışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile tehlike anında kaçış tasavvurının henüz seri anlayışlemesini sağlamaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve gökyüzü şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına iyi mualla kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

yangın kapısı Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Demetevler mahallesinde bulunan meseleletmeme İtfaaiye müfredatına tatminkâr şekilde yangın cıkış bapsı mimarilması gerekmektedir.

Report this wiki page